TBMYO 2020-2021 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Katkı Payı (Harç) Ödemeleri ve İnternet Üzerinden Ders Kayıt İşlemleri Hakkında

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KATKI PAYI (HARÇ) ÖDEMELERİ VE İNTERNET ÜZERİNDEN DERS KAYIT İŞLEMLERİ

Öğrencilerimiz;

1-) 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders kayıt işlemlerini 22 Şubat 2021-26 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacağından dolayı birinci öğretimde öğrenim süresini uzatan öğrenciler  harç ücretlerini Ziraat Bankası’nın Türkiye genelindeki herhangi bir şubesine giderek (havale-EFT vb.) hiçbir ek ücret ödenmeksizin öğrenci numarasını belirterek harç ücretini yatırabileceklerdir. Öğrenciler harç ücretini yatırdıktan sonra ders kayıtlarını yapabileceklerdir.

2-)  Harç ücretlerinin ve ders kayıtlarının belirlenen süre içerisinde yapılması gerekmektedir. Katkı payını süresi içinde ödemeyen ve ders kaydını yapmayan  öğrencilerin kayıtları yapılmaz ve yenilenmez. Öğrencilerin mağdur olmamaları için kayıt süresi içinde harç ücretlerini yatırmaları ve ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

3-)  Normal öğrenim süresini aşan engelli öğrenciler ile ikinci öğretimde okuyan engelli öğrencilerden engel oranında harç indirimi uygulanacaktır.

4-) Üniversitemiz Yeni  Ön Lisans-Lisans Eğitim-Öğretim Sınav  Yönetmeliği gereği öğrencilerimiz ders kaydında en fazla 45 AKTS alabilirler.

5-) Üniversitemiz Eski Ön Lisans-Lisans Eğitim-Öğretim Sınav   Yönetmeliği gereği öğrencilerimiz ders kaydında en fazla 40 Saat alabilirler.

6-) Ders kaydı yaparken öğrenciler önce alttan kaldığı dersleri alacak daha sonra kredisi veya AKTS’i yeterse üst sınıftan ders alabileceklerdir.

7-) Öğrencilerimiz Ziraat Bankasına harç ücretini yatırdıktan sonra Ders Kayıt işlemlerini yapacaklardır.

8-) Öğrencilerin ders kaydını yaptıktan sonra danışman hocası tarafından ders kaydının onaylanması gerekmektedir.

9-)  Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı 01 Mart 2021 tarihinde başlayacaktır.

10-)  Ders Ekle-Sil haftası 1-5 Mart 2021 tarihleri arasında olacaktır.

Öğr. Gör. MEHMET ŞAH GÜLTEKİN (0484) 212-1111 / 3803-3821
22.2.2021