TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU UYGULAMALI YAZ STAJI DUYURUSU

YAZ UYGULAMA STAJ TARİHLERİ: 18.07.2022 – 26.08.2022

STAJ BAŞVURUSUNDA İZLENECEK YOL

·         Staj yapacak öğrenciler; STAJ FORMLARI ve STAJ DOSYASI ‘nı duyuru kısmındaki linklerden temin edeceklerdir.

·         Temin ettikleri STAJ FORMLARI ve STAJ DOSYASI ‘nı doldurarak Staj yapacakları kuruma başvuracaklardır. Stajın yapılacağı kurum tarafından Staj başvurunuz uygun görülürse STAJ FORMLARI iş yeri tarafından onaylanmış bir şekilde danışmanınıza getirilecektir. Danışmanınız staj yerinizin uygun olup olmadığını değerlendirecek ve uygun ise STAJ FORMLARINI ve STAJ DOSYASI ‘nı imzalayıp öğrenci işlerine teslim etmenizi isteyecektir.

·         Belgelerin öğrenci işlerine teslimi 09.05.2022 - 20.05.2022 tarihleri arasındandır. Öğrenci işlerine STAJ FORMLARI ve STAJ DOSYASI ‘nı teslim etmeyen öğrencilerin sigorta işlemleri yapılamayacağından stajları geçersiz sayılacaktır.

·         Öğrencilerimizin stajlarını formda belirtilen tarihler arasında yapmaları gerekmektedir.

·         İmzasız ve fotoğraf bulunmayan staj dosyaları geçersiz sayılacaktır.

·         Öğrenci işlerine teslim edilen staj dosyaları 30.05.2022 tarihinden itibaren öğrencilerimize dağıtılmaya başlayacaktır.

·         Öğrencilerimizin 30.05.2022 - 10.06.2022 tarihleri arasında staj dosyalarını öğrenci işlerinden teslim almaları gerekmektedir.

NOT: Ulusal staj programına başvuran öğrencilerin Uygulamalı Yaz Stajı programına başvuruda bulunmaları zorunludur.

Öğr. Gör. MEHMET RIDVAN ALTUNKUM /
18.4.2022