Müdürün Mesajı

Meslek Yüksekokulumuzda 8  bölüm ve bu bölümlerin altında 8 adet program bulunmaktadır. Müşterek binamızdaki toplam 6 derslik, 2 atölye ve 4 adet laboratuvarıyla tüm programlarımızda çağın gereklerine uygun olarak öğrencilerimizi en iyi şekilde ulusal ve uluslararası iş gücü piyasasına hazırlamaktayız.

Bu yıl yerleştirme oranı %100 olan tüm programlarımızda kayıtlı toplam 1400 öğrencimize 5 öğretim üyesi, 20 öğretim görevlisi ve 7 idari personelimizle yüksek standartlarda bir eğitim öğretim hizmeti sunmak bilinciyle çalışmaktayız. Potansiyel ara insan iş gücüne, uygulamaya yönelik olarak fen, teknik ve bilişim konularında yeterli bilgileri vermek ve bu elemanların hızla gelişen teknolojiye uyum sağlama, problem çözme, karar verme, sorumluluk alma ve girişimci olma özelliklerine sahip olmalarını sağlamak misyonuyla küresel eğilimleri dikkate alarak, mesleki becerilerin yanı sıra, milli-manevi ve etik değerlere sahip öğrenciler yetiştirmek üzere yoğun gayret sarf etmekteyiz. 

Kıymetli öğrencilerimiz, 

Sizleri mezun edeceğimiz güne kadar, Siirt Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzun değerli bir öğrencisi olarak sağlıklı, başarılı ve mutlu bir eğitim hayatı geçirmenizi dilerim.

Doç. Dr. Mithat ELÇİÇEK

Doç.Dr MİTHAT ELÇİÇEK
Güncelleme : 27.12.2023 09:30:35