Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi Programı

Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bünyesinde 2019-2020 eğitim öğretim yılında öğrenci aldığımız Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi Programı 1. Sınıf öğrencilerimiz ile gerçekleştirdiğimiz TCDD Kurtalan Gar Şefliği Teknik Gezisinde, öğrencilerimiz mezun oldukları zaman çalışabilecekleri başlıca sektörlerden biri olan Devlet Demir Yolları Taşımacılık ile ilgili Gar Şefi Selahattin Yıldırım, İstasyon Şefi Cüneyt Cangir tarafından yapılan istasyon işletme ve süreçleri hakkında bilgilendirmeleri sayesinde, öğrencilerimize süreci uygulama alanında hem öğrenip hem de gözlemleme imkanı sağlanmış oldu. Yine öğrencilerimiz ile aynı programdan mezun aynı bölümden mezun olan Tren Teşkil Görevlisi Furkan Akar tarafından yapılan süreç uygulama ve teknik bilgilendirmeler ile de öğrencilerimiz sahada pratik ve yapacakları işler ile ilgili önemli konularda bilgilendirildiler.

Gezi de emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Önümüzdeki eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci alımına başlayacağımız Raylı Sistemler Makine Teknolojisi Bölümü ile Teknik Bilimler MYO bünyesinde Raylı Sistemler ile ilgili ikinci bir bölüm bünyemize katılacaktır

Öğr. Gör. MEHMET RIDVAN ALTUNKUM (0484) 212-1111 / 3819
8.1.2020