Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Akademik yılı oryantasyon programı yapıldı

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Akademik yılı oryantasyon Programı Merkez Konferans Salonunda birinci sınıf öğrencilerinin geniş katılımı ile gerçekleştirildi. Yapılan Oryantasyon Programında Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Mehmet Recep MİNAZ açılış konuşmasında öğrencilere iyi ve başarılı bir akademik yıl geçirmeleri temennilerinde bulundu ve idari kadroyu tanıttı. Mdr. Yrd. Öğr. Gör. Mehmet Şah GÜLTEKİN, Mdr. Yrd. Öğr. Gör. Ersin AYHAN ve Yüksekokul Sekreteri Tuncer KAÇHAN tarafından  aramıza yeni katılan öğrencilerimizin Üniversitemize ve Yüksekokulumuza uyum süreçlerini hızlandırmak, akademik ve idari personel ile kaynaşmalarını sağlamak, üniversitemiz olanaklarını tanıtmak amacıyla sunum ve tanıtımlar yapıldı.  Başarılı bir yıl geçirmeleri için öğrencilere tavsiyelerde bulunuldu. Akademik kadronun tanıtımından sonra özellikle danışmanlık konusunun büyük önem taşıdığı konuşuldu. Kütüphane, Öğrenci İşleri, SKS, Yurtiçi ve Yurtdışı Öğrenci Değişim Programları, Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, vb. ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Oryantasyon eğitimi çeşitli ikramlarla ile son buldu.

Öğr. Gör. MEHMET ŞAH GÜLTEKİN (0484) 212-1111 / 3803-3821
16.10.2019