2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT İŞLEMLERİ

Öğrencilerimiz;

  • 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıt işlemlerini 09 Eylül 2024-13 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacağından dolayı birinci öğretimde öğrenim süresini uzatan öğrenciler ile ikinci öğretim öğrencileri  harç ücretlerini Ziraat Bankası’nın Türkiye genelindeki herhangi bir şubesine veya ATM'sine giderek (havale-EFT vb.) hiçbir ek ücret ödenmeksizin öğrenci numarasını belirterek harç ücretini yatırabileceklerdir. 
  • Öğrenciler harç ücretini yatırdıktan sonra ders kayıtlarını yapabileceklerdir. Ders kayıt işlemlerinin nasıl yapılacağına ilişkin videolu anlatım için Tıklayınız.
  • Harç ücretlerinin ve ders kayıtlarının belirlenen süre içerisinde yapılması gerekmektedir. Katkı payını süresi içinde ödemeyen ve ders kaydını yapmayan  öğrencilerin kayıtları yapılmaz ve yenilenmez. Öğrencilerin mağdur olmamaları için kayıt süresi içinde harç ücretlerini yatırmaları ve ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.
  • Üniversitemiz 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı 16 Eylül 2024 tarihinde başlayacaktır.
  • Ders kaydı yaparken öğrenciler önce alttan kaldığı dersleri alacak daha sonra kredisi veya AKTS’i yeterse bulunduğu sınıftan ders alabileceklerdir.
  • Ders Ekle-Sil haftası 16-20 Eylül 2024 tarihleri arasında olacaktır.
  • Daha Detaylı bilgi için Tıklayınız

DİKKAT!

Alttan dersi olanların derslerinin çakışmaması için  ders programına göre ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Şayet ders programı henüz yayımlanmadıysa ekle çıkar haftasında ders kayıtlarını güncelleyebileceklerdir. Ekle çıkar haftasında yeni ders kaydı yapılmayacak sadece güncelleme yapılabilecektir. Çakışan derslerden dolayı devamsızlık sorunu yaşanabilir. Bu noktada sorumluluk tamamen öğrenciye aittir.

Öğrenci kayıtları danışman öğretim elemanları tarafından incelenerek onaylanacak ve ders kayıt süreci tamamlanmış olacaktır. 


Doç.Dr MİTHAT ELÇİÇEK (0484) 212-1111 / 3800-3902
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
8.9.2024