Staj İşlemleri

YAZ STAJI İŞLEMLERİ

 A.   STAJ ÖNCESİ HAZIRLIKLAR:

  1. Staj dosyasındaki staj müracaat formlarının (Form No:1 ve Form No:2)   her birinden 3’er adet doldurup iş yerine onaylattıktan sonra Bölüm Başkanınıza imzalattınız.
  2.  İş yeri tarafından onaylanmış müracaat formlarını (Form No:1 ve Form No:2) ve Form No:3’ü doldurarak (Güncel tarihler için duyurular sayfasını takip ediniz) tarihleri arasında Bölüm Başkanınıza teslim ediniz.
  3. Kariyer kapısı üzerinden başvuru yapılacaksa (Güncel tarihler için duyurular sayfasını takip ediniz) tarihleri arasında https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ sitesinden başvurunuzu yapınız.  Staj tarihlerini birimimizce belirlenmiş olan (Güncel tarihler için duyurular sayfasını takip ediniz) tarih aralığını seçiniz.  

B.    STAJ SÜRECİNDEKİ İŞLER:

  1. Stajınızı (Güncel tarihler için duyurular sayfasını takip ediniz) tarih aralığında tamamlayınız. (30 iş günü olacak)
  2. Staj dosyasını web sayfamızdan indirip çıktı alınız. Çıktıyla birlikte işyerine giderek stajınıza başlayınız.
  3. Staj dosyanızı staj süresi boyunca Form No:6 sayfalarını kullanarak doldurunuz.  

C.    STAJ DOSYASININ HAZIRLANMASI:

  1. Staj çalışmaları sırasında yapılan işler ve çizilecek resimler için staj dosyası içerisindeki Form No:6 sayfalarını kullanınız.

D.    STAJ DÖNÜŞÜ YAPILACAK İŞLER:

  1. Ayrılırken yetkili makamlardan kapalı zarf içerisinde teslim aldığınız değerlendirme formlarını (Form No:4 ve Form No:5) ve staj dosyanızı eğitim öğretim başladıktan sonraki 15 gün içerisinde bölüm başkanınıza elden teslim ediniz. Posta yoluyla gelen evraklar kabul edilmeyecektir.

Not: Staj süresince ihtiyacınız olacak bütün formları; [Form No:1,  Form No:2, Form No:3]; Staj dosyası içerisinde bulunan [Form No:4, Form No:5, Form No:6] formları aşağıda ekler bölümünden temin edebilirsiniz.


Doç.Dr MİTHAT ELÇİÇEK
Güncelleme : 2.07.2024 12:43:25