MAZERET SINAVI DUYURUSU

Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında SİUZEM aracılığıyla yapılan sınavlarda COVİD-19 salgın hastalığı, internet ve elektrik kesintisi, aşırı yoğunluk, sisteme girememe vb. gibi yaşanan sıkıntılar nedeniyle sınavını tamamlayamayan Önlisans ve Lisans öğrencilerimize beyanları esas alınarak Vize Mazeret Sınav hakkı tanınmıştır.Öğrencilerimizin 26-30 Nisan 2021 tarihleri arasında Üniversitemiz Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinde mazeret sınav başvurusu linki üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

SİUZEM tarafından gerçekleştirilecek olan Mazeret sınavlarına ait oturumlar
7 Mayıs Cuma günü Türk Dili-II, A.İ.İ.T-II ve Ingilizce-II
Not: Mazeret Sınavlarına girecek öğrenciler saat 09:00 -23:59 aralığında diledikleri vakit online (çevrimiçi) olarak sınav olabilirler. Her öğrencinin 2 (iki) kez sınava giriş hakkı bulunmaktadır.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Öğr. Gör. MEHMET RIDVAN ALTUNKUM (0484) 212-1111 / 3819
27.4.2021