UYGULAMALI YAZ STAJI DUYURUSU

Üniversitemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılıyla sınırlı kalmak kaydıyla küresel salgın dönemi şartları göz önünde bulundurularak Bahar Dönemi sonunda yaz stajı bulunan tüm öğrencilerin yaz stajlarını ödev veya proje gibi etkinliklerle yapacaklardır.

ÖDEV / PROJE SÜRESİ

Başlama tarihi : 13.07.2020

Teslim tarihi    : 28.08.2020

• ·         Yaz stajı yapacak öğrenciler Alms üzerinden tanımlı hocalar ile bilgi akışı sağlanacaktır.
  • ·         Alms sistemi üzerinden tanımlanmamış ve sisteme giriş yapamayan öğrencilerin sisteme girişleri için gerekli şifrelerini danışmanlarından veya öğrenci işlerinden almaları gerekmektedir.
  • ·         Alms sisteminde tanımlı olmayan öğrenci, staj ödev/proje konusu, içeriği ve son teslim tarihi ile ilgili bilgileri edinmek için tanımlı hocasına ulaşmakla yükümlü olup sorumluluk öğrenciye aittir.

Öğr. Gör. MEHMET RIDVAN ALTUNKUM (0484) 212-1111 / 3819
10.7.2020